Informasjonsbrev nr 1/2023

Informasjonsbrev nr 1/2023

Ettermontering av husnummer og lys etter rehabilitering

Det er bestilt nye husnummer samt utelys til inngangsdør og i trappesats opp til leiligheter i 2.etg til samtlige boenheter. Disse vil bli montert opp av DVS.  For husrekke nr 1 og 2 hvor mye av rehabiliteringen er ferdig, er det viktig at beboerne ikke selv monterer husnummer eller lys ved inngangsdøren. Dette gjøres så fort varene har ankommet av DVS.

Postkassestativ

Det minnes om at midlertidige postkassestativ i forbindelse med rehabiliteringen vil bli stående og at nye vil bli oppført.

 

Oppsetting av vinterhager og levegger etter rehabilitering

Det arbeides i disse dager med standarder for vinterhage og levegger. Disse vil bli presentert på andelseiere på beboermøte. Nærmere informasjon om møtetidspunkt vil komme.

 

Søppel

Det har vært situasjoner hvor tømming av søppelcontainerne har uteblitt. Dette er beklagelig og er meldt Roaf. Dersom søppelcontainer er full, må søppel tas med tilbake og ikke legges igjen ved containeren.

 

Problemer med internett etter oppgradering av Telia

Enkelte har opplevd problemer med lydavbrudd og tregt internett etter at Telia oppgraderte nettverket i borettslaget. Det er opprettet sak hos Telia og de skal gjennomføre en oppdatering av nettverket. Alle beboere som opplever lydavbrudd og/eller tregt internett bes sende skriftlig klage til styre hvor husnummer kommer tydelig frem.

 

Mvh.

Styret i Holtgrenda Borettslag

 

Akkurat nå

Skedsmokorset - 22. Apr

4 ºC

Siste nyheter

Infoskriv februar 2024
Infoskriv februar 2024


Infoskriv november 2023
Tenning julelys


Plasttak og lignende på takterrasse
Styret har observert at noen har lagt...


Infoskriv september 2023
Hei alle beboere. Her kommer litt...


Referat beboermøte
Sted: