Infoskriv november 2022

Rehabilitering
Rehabiliteringen følger hovedfremdriftsplanen. Vinduer har ankommet og utskifting i rekke 1 og rekke 2 er godt i gang. Fremdriftsplanen er publisert på holtgrenda.no med innlogging. Der finner du også oversikt over rehabiliteringsrekkefølgen på husrekkene. Dersom du lurer på når oppstarten for rehabiliteringen vil være på din husrekke, vil du finne oversikt over dette der.

 

Oppgradering av nettverket i borettslaget

Minner om tidligere publisert informasjon om at nettverket i borettslaget skal oppgraderes i løpet av november måned. Informasjonsskriv om når arbeidet vil bli utført i den enkelte andel har blitt hengt opp på samtlige dører. Vennligst vært hjemme på oppgitt tidspunkt slik at arbeidet kan utføres som planlagt.

 

Forberedelser til vinter og minusgrader

Vinteren er i anmars og det minnes om at alle beboere som har takterrasse må rengjøre sluk på taket. Videre må beboere som har utekran stenge vannkranen inne og deretter åpne kranen ute for å tømme denne for vann.

 

Tenning av julelys

Julelysene vil i år bli tent lørdag den 26.november kl 17. Håper mange har mulighet til å delta. Det blir litt servering til både store og små.

 

Røykvarslerdagen 1.desember

Vi oppfordrer alle til å bytte batteri i røykvarsleren denne dagen samt undersøke om røykvarsleren fungerer. Røykvarslere går ut på dato. Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap anbefaler at man bytter til nye røykvarslere hvert 8-10år. Er du usikker på om du bør bytte varsler bør du ta en kikk på undersiden av varsleren, der skal det stå en datomarkering.

 

Søppel

Minner igjen om at søppel skal kastes inn i kontainerne og ikke plasseres utenfor. Det er viktig å påse at luka er lukket igjen slik at fugler og skadedyr ikke kommer til avfallsposene.

 

Beboermøte

Det planlegges nytt beboermøte 15.12.2022 kl 18-20. Nærmere informasjon med møteagenda kommer, men hold av datoen. Også dette møtet vil det kun bli mulighet for fysisk oppmøte.

 

Vennlig hilsen
Styret

 

Akkurat nå

Skedsmokorset - 25. Jun

15 ºC

Siste nyheter

Referat beboermøte 17.april 2024
Dialog og informasjonsskriv


Infoskriv februar 2024
Infoskriv februar 2024


Infoskriv november 2023
Tenning julelys


Plasttak og lignende på takterrasse
Styret har observert at noen har lagt...


Infoskriv september 2023
Hei alle beboere. Her kommer litt...